fredag 26 december 2008

Jag sitter just nu och gör en illgärning, jag är ledsen, men jag bränner ut en cd med klassisk musik till far min, usch och fy. Tacka vet jag; Britney Spears t.ex (eller inte). (För övrigt så om ni undrar varför jag skriver så underligt gammaldags är det för att jag tillbringar mitt jullov med Florence Nightingale och Cassandra.) Jag tänkte bara lätta mitt hjärta ty sådana hemska gärningar kan man inte hålla inom sig. Med Vänliga Hälsningar från Anna-Sara :)

7 kommentarer:

SIC06A sa...

Härligt att du använde dig av Marcus-etiketter (eller inte).
Märkte ingenting gammeldags, (förns ty. ty pockar fan alltid på uppmärksamhet...), men kul med ett inlägg, anna-sara. Du är ju välkommen.
Äckligt att du tillbringar lovet med FN och Cassandra.
Isak fetdiggar Britney, liksom Magnus Broni (känd från Mb mm). Har dock inte lyssnat på nya... får väl ta och göra det. Snart.

SIC06A sa...

Nej, hemska gärningar skall man aldrig hålla inom sig. Men man måste välja rätt tillfällen att berätta om dem. Som på slutna avdelningar, eller i romaner med helsvarta/helröda omslag. Så vad händer med din roman, Ansi? Va?! Det blir att börja spara på hemligheter igen. Det kan bli ett bra nyårslöfte: att sluta snacka. Man vill ju inte förlora skrivmaterial.

SIC06A sa...

Kom igen Maja. Vi gör det.
Tillsammans kan vi krossa henne.

SIC06A sa...

Det finns inget kvar att krossa.

SIC06A sa...

Alltså. "Tänkte på en sak"...
Vafan gillar anna-sara för musik egentligen?

SIC06A sa...

Skatepunk.

SIC06A sa...

Noisecore.